ΑΕΚ – Ποδόσφαιρο: Ο Αμραμπατ να μην γίνει Λιβάγια

 Βασίλης Μπαλατσός

  |  19.08.2021 | 09:22

Για να εξηγούμαστε και να μην παρεξηγούμαστε ευθύς εξ αρχής. Είναι αυτονόητα και εξαιρετικά προφανή δυο πράγματα. Πρώτον ότι η ΑΕΚ χρειάζεται οπωσδήποτε ένα ποιοτικό οκταρο-δεκάρι και δεύτερον πως έχει ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης στα άκρα της επίθεσης. Το ποιοτικό οκταρο-δεκάρι το χρειάζεται οπωσδήποτε διότι μέχρι τώρα, σ’ όλα τα παιχνίδια, φιλικά και επίσημα, χωλαίνει η ομάδα στο […]

Για να εξηγούμαστε και να μην παρεξηγούμαστε ευθύς εξ αρχής. Είναι αυτονόητα και εξαιρετικά προφανή δυο πράγματα. Πρώτον ότι η ΑΕΚ χρειάζεται οπωσδήποτε ένα ποιοτικό οκταρο-δεκάρι και δεύτερον πως έχει ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης στα άκρα της επίθεσης. Το ποιοτικό οκταρο-δεκάρι το χρειάζεται οπωσδήποτε διότι μέχρι τώρα, σ’ όλα τα παιχνίδια, φιλικά και επίσημα, χωλαίνει η ομάδα στο κομμάτι της δημιουργίας. Και μέχρι τώρα, ούτε ο Μάνταλος, ούτε ο Τάνκοβιτς ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις που έχει η ΑΕΚ απ’ αυτό που θα κάνει τον μαέστρο του παιχνιδιού της.

Επίσης η ΑΕΚ έχει ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης στα άκρα της επίθεσης, διότι οι εναλλακτικές λύσεις πίσω από τις «βασικές», είναι περιορισμένες και πολλές φορές αγωνιστικά ανεπαρκείς. Ο Μαχαίρας έχει δοθεί δανεικός, τον Τάνκοβιτς τον υπολογίζει περισσότερο ο προπονητής για τον άξονα και ο Αλμπάνης μέχρι τώρα δείχνει να μην αρπάζει καμία από τις πολλές ευκαιρίες που έχει πάρει.

Διαβάστε περισσότερα στο Enwsi.gr