ΑΕΚ – Ποδόσφαιρο: Μπαίνει στα ματς ως ΑΕΚ αλλά κάπου στην πορεία, γίνεται Παναιτωλικός

ΑΕΚ – Ποδόσφαιρο: Μπαίνει στα ματς ως ΑΕΚ αλλά κάπου στην πορεία, γίνεται Παναιτωλικός

 Βασίλης Μπαλατσός

  |  04.10.2021 | 13:59

ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο: Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου blogάρει για την ΑΕΚ που εμφανίστηκε και στο Αγρίνιο όπως πρέπει να είναι αλλά στην πορεία, φλέρταρε ξανά με τη γκέλα

Τέλος καλό, όλα καλά στο Αγρίνιο! Δεν είναι όλα τέλεια, σίγουρα όμως δεν είναι και μαύρα, όπως θα ήταν για τουλάχιστον δύο εβδομάδες -αν όχι και περισσότερο- στην περίπτωση που το αποτέλεσμα στο ματς με τον Παναιτωλικό δεν «έγραφε» νίκη. Οπότε εξασφαλίζοντας αυτό που την κρατά σε ηρεμία, η ΑΕΚ καλείται να εισέλθει σε διαδικασία υγιούς προβληματισμού για όλα αυτά που πρέπει να διορθώσει, δίχως πανικό, υστερίες και συζήτηση γύρω από το μέλλον του προπονητή, η οποία δεδομένα θα υπήρχε αν αυτό το υπέρ της 2-0, είχε μετατραπεί σε 2-2, ζώντας ένα «αλά ΟΦΗ deja vu».

Δεν ήθελε και πολύ είναι η αλήθεια. Αυτή η άτακτη -διότι δεν συντελέστηκε με τρόπο ορθολογικό και προγραμματισμένο- οπισθοχώρηση μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος, θα είναι λάθος να αντιμετωπιστεί ως σύμπτωση καθώς είναι μια κατάσταση επαναλαμβανόμενη, ίσως και ενδεικτική μιας παθογένειας που εξακολουθεί να υφίσταται στα παιχνίδια της ΑΕΚ.