ΑΕΚ – Ποδόσφαιρο: «Κιτρινόμαυρος» ο Γερολέμου

 Βασίλης Μπαλατσός

  |  18.08.2021 | 13:19

Στην προσθήκη του Γιάννη Γερολέμου προχώρησε η ΑΕΚ. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός από την Κύπρο υπέγραψε διετές συμβόλαιο και υπολογίζεται για την ΑΕΚ Β’. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ενταχθεί άμεσα στην προετοιμασίας της ομάδας του Σωκράτη Οφρυδόπουλου. Θυμίζουμε πως οι Β’ ομάδες του «Big 4» θα συμμετάσχουν στη Super League 2 με τις πρώτες ομάδες να […]

Στην προσθήκη του Γιάννη Γερολέμου προχώρησε η ΑΕΚ. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός από την Κύπρο υπέγραψε διετές συμβόλαιο και υπολογίζεται για την ΑΕΚ Β’. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ενταχθεί άμεσα στην προετοιμασίας της ομάδας του Σωκράτη Οφρυδόπουλου. Θυμίζουμε πως οι Β’ ομάδες του «Big 4» θα συμμετάσχουν στη Super League 2 με τις πρώτες ομάδες να έχουν δικαίωμα να «ανεβοκατεβάζουν» ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την κυπριακή ΑΕΛ για την απόκτηση του διεθνούς Κύπριου μεσοεπιθετικού Γιάννη Γερολέμου, μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο Γιάννης Γερολέμου είναι γεννημένος στις 27 Ιανουαρίου 2000 στη Λεμεσό και προέρχεται από τις Ακαδημίες της ΑΕΛ, με την οποία σε ηλικία 16 ετών αγωνίστηκε σε αγώνα της πρώτης κατηγορίας του κυπριακού πρωταθλήματος κόντρα στον Ερμή. Στην περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Τσάρσκο Σέλο της Βουλγαρίας. 

Εχει αγωνιστεί σε όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Κύπρου. 

Θα ενταχθεί άμεσα στην ΑΕΚ Β και θα ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου».

To αποχαιρετιστήριο μήνυμα της ΑΕΛ: