ΑΕΚ – Ποδόσφαιρο: Και τώρα, να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε, κύριοι παίκτες της «Ένωσης»
Ετικέτες:

ΑΕΚ – Ποδόσφαιρο: Και τώρα, να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε, κύριοι παίκτες της «Ένωσης»

 newsroom

  |  17.09.2021 | 08:06

Το πόσο καλά τα κατάφερε η διοίκηση της ΑΕΚ στα μεταγραφικά, αποτυπώνεται (και) σε αυτό που έγινε τα τελευταία 24ωρα με τη φημολογία για κάθε παίκτη που είναι ελεύθερος, να γράφεται ότι απασχολεί την «Ένωση». Σου λέει… κάτσε γιατί με την ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πως δεν θα «αρπάξει» τον […]

Το πόσο καλά τα κατάφερε η διοίκηση της ΑΕΚ στα μεταγραφικά, αποτυπώνεται (και) σε αυτό που έγινε τα τελευταία 24ωρα με τη φημολογία για κάθε παίκτη που είναι ελεύθερος, να γράφεται ότι απασχολεί την «Ένωση». Σου λέει… κάτσε γιατί με την ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πως δεν θα «αρπάξει» τον οποιονδήποτε παίκτη είναι ελεύθερος!

Ήταν ένα καλοκαίρι που όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται, η πιο μεγάλη πίκρα γέννησε την πιο μεγάλη ελπίδα και την πιο μεγάλη προοπτική. Και αναφέρομαι φυσικά στον αποκλεισμό από την Βελέζ, όπου θα επαναλάβω ότι αποτέλεσε το κομβικό σημείο, το μεγάλο ορόσημο για να καταλάβουν στην ΑΕΚ, με πρώτο τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ότι θα έπρεπε να αλλάξει πολύ περισσότερα κι από τα όσα ο ίδιος πίστευε και είχε πει ότι θα άλλαζε, όταν είχε τελειώσει η περσινή σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα στο enwsi.gr