ΑΕΚ – Ποδόσφαιρο: Η στιγμή να βγάλει η «Ένωση» αντανακλαστικά μεγάλης ομάδας
Ετικέτες:

ΑΕΚ – Ποδόσφαιρο: Η στιγμή να βγάλει η «Ένωση» αντανακλαστικά μεγάλης ομάδας

 newsroom

  |  18.09.2021 | 13:19

Το ματς της ΑΕΚ με τον Ιωνικό πρέπει να μείνει πίσω. Δεν πρέπει να το μνημονεύουν άλλο στην ομάδα. Το ματς με τον ΟΦΗ είναι δύσκολο. Ίσως ένα κλικ περισσότερο από όσο νομίζουν. Προσωπικά έχω πολύ ψηλά την τακτική προσέγγιση για βαθμοθηρία του Νίκου Νιόπλια, ειδικότερα όταν στο Γεντί Κουλέ επιστρέφουν φίλαθλοι μετά από 1,5 […]

Το ματς της ΑΕΚ με τον Ιωνικό πρέπει να μείνει πίσω. Δεν πρέπει να το μνημονεύουν άλλο στην ομάδα. Το ματς με τον ΟΦΗ είναι δύσκολο. Ίσως ένα κλικ περισσότερο από όσο νομίζουν. Προσωπικά έχω πολύ ψηλά την τακτική προσέγγιση για βαθμοθηρία του Νίκου Νιόπλια, ειδικότερα όταν στο Γεντί Κουλέ επιστρέφουν φίλαθλοι μετά από 1,5 χρόνο και θα δώσουν το απαιτούμενο push.

Η ΑΕΚ εδώ πρέπει να βγάλει αντανακλαστικά μεγάλης ομάδας. Δεν είναι έτοιμη ναι. Δεν έχει δέσει ναι. Έχει νέα πρόσωπα σε παίκτες και προπονητή ναι. Είναι το πρώτο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι ναι. Αλλά εδώ πρέπει να βγάλει αντανακλαστικά η ΑΕΚ. Αντανακλαστικά μεγάλης ομάδας. Να μην επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό που να της κάνει κακό από το push των οπαδών του ΟΦΗ. Να μην επηρεαστεί ψυχολογικά από τα λάθη που θα κάνει. Και να βγάλει μεσοεπιθετικά την ποιότητα της στηριζόμενη στο ατομικό ταλέντο, αλλά ταυτόχρονα η νίκη θα έρθει από την άμυνα. Πάντα από εκεί θα έρχεται το μεγαλύτερο ποσοστό των νικών.

Για αυτό και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς επιμένει στην 5άδα της άμυνας μπροστά από τον Στάνκοβιτς, για να τους δώσει χρόνο να δέσουν, να μάθουν ο ένας τον άλλον και να κολλήσουν με το υπόλοιπο σύνολο. Άλλωστε η αμυντική συμπεριφορά του άξονα και η εικόνα της 4άδας πίσω ήταν τα μόνα ανησυχητικά σημάδια της πρεμιέρας για την ΑΕΚ.

Διαβάστε περισσότερα στο enwsi.gr