ΑΕΚ: Νέα παράταση για τα εισιτήρια διαρκείας…

ΑΕΚ: Νέα παράταση για τα εισιτήρια διαρκείας…

 Δημήτρης Κρούσκος

  |  24.09.2021 | 13:35

ΑΕΚ: Η μεγάλη ζήτηση συνεχίζεται με τους «κιτρινόμαυρους» να αποφασίζουν να παρατείνουν μία εβδομάδα ακόμη τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Νέα παράταση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν έδωσε η ΑΕΚ.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό στους φίλους της ομάδας ότι θα έχουν τη δυνατότητα για μία ακόμη εβδομάδα να κλείνουν θέση στο γήπεδο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Υπενθυμίζουμε, ότι έχουν δοθεί αρκετές παρατάσεις από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι οποίοι, ωστόσο, αποφάσισαν να δώσουν μία ακόμη, λόγω της συνεχιζόμενης μεγάλης ζήτησης που υπάρχει.

Με περισσότερους από 15.000 οπαδούς της ΑΕΚ να έχουν ήδη προμηθευτεί το εισιτήριο διαρκείας τους και να έχουν κλείσει θέση στο γήπεδο, στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι, λόγω της συνεχιζόμενης ζήτησης από τους φίλους της ομάδας, δίνεται η τελευταία παράταση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2021-22 από τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου.

Η πώληση θα γίνεται από το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη θύρα των επισήμων), Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 18:00.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας με χρήση καρτών Visa – Mastercard, ηλεκτρονικά μέσω του aekfc.gr, που λειτουργεί όλο το 24ωρο μέχρι την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, αλλά και μέσω της τηλεφωνικής αγοράς καλώντας το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας στο 210-6855881 από τις 10:00 έως τις 17:00, μέχρι και την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι μετά την έκδοση της ΚΥΑ, που ρυθμίζει τα πάντα σχετικά με τη διαδικασία εισόδου στις αθλητικές εγκαταστάσεις, οι φίλαθλοι δεν είναι υποχρεωμένοι να προσκομίζουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού, αλλά καλούνται, για την αγορά του διαρκείας τους, να υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση, η οποία αναφέρει ρητώς ότι γνωρίζουν πως για την είσοδό τους στο γήπεδο οφείλουν να φέρουν, αλλά και να θέτουν οποτεδήποτε υπό έλεγχο γνήσια βεβαίωση πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης το τελευταίο εξάμηνο, μαζί με το όποιο δημόσιο έγγραφο ταυτοποίησης (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους της για την τεράστια ανταπόκρισή τους κατά την εφετινή διάθεση εισιτηρίων διαρκείας και μάλιστα κάτω από δύσκολες συνθήκες και περιορισμούς λόγω της πανδημίας».