ΑΕΚ: Νέα παράταση για τα εισιτήρια διαρκείας!

ΑΕΚ: Νέα παράταση για τα εισιτήρια διαρκείας!

 Δημήτρης Κρούσκος

  |  17.09.2021 | 19:38

Τεράστια είναι η ζήτηση από τον κόσμο της ΑΕΚ για τα εισιτήρια διαρκείας. Πλέον, έχουν πουληθεί σχεδόν 15.000 εισιτήρια διαρκείας, με τους οπαδούς της Ένωσης να δείχνουν την τεράστια «δίψα» τους για τη φετινή σεζόν. Μάλιστα, η πολύ μεγάλη ζήτηση από τον κόσμο της ΑΕΚ, ανάγκασε τους «κιτρινόμαυρους» να δώσουν και νέα παράταση στα εισιτήρια […]

Τεράστια είναι η ζήτηση από τον κόσμο της ΑΕΚ για τα εισιτήρια διαρκείας. Πλέον, έχουν πουληθεί σχεδόν 15.000 εισιτήρια διαρκείας, με τους οπαδούς της Ένωσης να δείχνουν την τεράστια «δίψα» τους για τη φετινή σεζόν.

Μάλιστα, η πολύ μεγάλη ζήτηση από τον κόσμο της ΑΕΚ, ανάγκασε τους «κιτρινόμαυρους» να δώσουν και νέα παράταση στα εισιτήρια διαρκείας. Με τον κόσμο της ομάδας να έχει τη δυνατότητα να κλείσει θέση στο γήπεδο μέχρι την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου.

Να σημειωθεί, ότι μόλις τις 2 τελευταίες ημέρες οι «κιτρινόμαυροι»… εξαφάνισαν περίπου 1.000 εισιτήρια διαρκείας. Αριθμός που δείχνει την «τρέλα» τους ενόψει της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι, λόγω της τεράστιας ζήτησης από τους φίλους της ομάδας, ειδικά τις τελευταίες ημέρες κατά τις οποίες έχει καταρριφθεί κάθε ρεκόρ, δίνεται παράταση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2021-22 από τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου.

Η πώληση θα γίνεται από το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη θύρα των επισήμων), Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 18:00. Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, λόγω του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας θα λειτουργήσει μέχρι τις 15.00.

Στο διάστημα αυτό, οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας με χρήση καρτών Visa – Mastercard, ηλεκτρονικά μέσω του aekfc.gr, που λειτουργεί όλο το 24ωρο, αλλά και μέσω της τηλεφωνικής αγοράς καλώντας το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας στο 210-6855881, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 17:00.

Θυμίζουμε ότι μετά την έκδοση της ΚΥΑ, που ρυθμίζει τα πάντα σχετικά με τη διαδικασία εισόδου στις αθλητικές εγκαταστάσεις, οι φίλαθλοι δεν είναι υποχρεωμένοι να προσκομίζουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού, αλλά καλούνται, για την αγορά του διαρκείας τους, να υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση, η οποία αναφέρει ρητώς ότι γνωρίζουν πως για την είσοδό τους στο γήπεδο οφείλουν να φέρουν, αλλά και να θέτουν οποτεδήποτε υπό έλεγχο γνήσια βεβαίωση πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης το τελευταίο εξάμηνο, μαζί με το όποιο δημόσιο έγγραφο ταυτοποίησης (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους της για την ανταπόκρισή τους κατά την εφετινή διάθεση εισιτηρίων διαρκείας και μάλιστα κάτω από δύσκολες συνθήκες και περιορισμούς λόγω της πανδημίας».