ΑΕΚ – Λαμία: Η απόφαση του Σιδηρόπουλου

ΑΕΚ – Λαμία: Η απόφαση του Σιδηρόπουλου

 Παύλος Σαχτούρης

  |  22.09.2021 | 23:27

ΑΕΚ - Λαμία: Η απόφαση του Σιδηρόπουλου. Ήταν στο VAR, αποφάσισε και δεν κάλεσε τον Ζαμπαλά να τσεκάρει τη φάση του 85' με Καραμάνο και Σάκχοφ.

Μεγάλη συζήτηση θα ανοίξει και πάλι, με θέμα τη φάση του 85ου λεπτού στο ΟΑΚΑ και πρωταγωνιστές Σάκχοφ και Καραμάνο. Δύσκολη φάση, καθώς τα ριπλέι -ανάλογα με την οπτική γωνία- δείχνουν κάτι διαφορετικό. ΑΕΚ – Λαμία: Η απόφαση του Σιδηρόπουλου.

Ο διεθνής διαιτητής που ήταν στο VAR, το πήρε πάνω του. Δεν ενημέρωσε τον Ζαμπαλά, που έκανε ντεμπούτο στη μεγάλη κατηγορία, να πάει κι εκείνος να δει τη φάση. Επαναλαμβάνουμε. Δύσκολη φάση που θα ήταν καλύτερο να έχει και ο ρέφερι τη δική του γνώμη. Γιατί δεν είναι και τόσο… αθώα.

ΑΕΚ – Λαμία: Ο Σιδηρόπουλος δεν «μέτρησε» καλά την κατάσταση!

Το ζήτημα είναι πώς ο Σιδηρόπουλος το πήρε… πάνω τους. Ο Ζαμπαλάς σε μερικά δευτερόλεπτα δεν θα μπορούσε, από τη θέση που είχε, να δει τη φάση 100% καθαρά, σε κλάσματα δευτερολέπτου. Σίγουρα, όμως, ο Σιδηρόπουλος την είδε καλύτερα, καθώς είχε την άνεση του VAR.

Πάλι το θέμα αυτό θα αποτελέσει αντικείμενο κουβέντας από αύριο. Διότι θα ήταν καλύτερο να ενημερώσει και τον διαιτητή, να την δει κι εκείνος. Η ουσία είναι πώς αν στην ανάλυσή του ο Κλάτενμπεργκ έχει άλλη άποψη, τότε ο Σιδηρόπουλος δεν θα το έχει πάρει απλά πάνω του. Αλλά θα έχει πάρει στον… λαιμό του και τον Σπύρο Ζαμπαλά. Λάθος για έναν διαιτητή της εμπειρίας και των παραστάσεων του Σιδηρόπουλου.