ΑΕΚ – Ιωνικός: Καταγγελίες για εκτεταμένες ζημιές στο ΟΑΚΑ [pics]
Ετικέτες: , ,

ΑΕΚ – Ιωνικός: Καταγγελίες για εκτεταμένες ζημιές στο ΟΑΚΑ [pics]

 Θανάσης Μαργαρίτης

  |  14.09.2021 | 12:45

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ καταγγέλει «εκτεταμένες ζημιές και καταστροφές σε πολλά σημεία της περίφραξης» στο περιθώριο του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ιωνικό. Η ανακοίνωση του ΟΑΚΑ: «Η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντος χώρου, σε όλο το σύμπλεγμα το ΟΑΚΑ είναι συνεχής και καθημερινή τα τελευταία δύο χρόνια. Εργαζόμαστε αδιάκοπα με προτεραιότητα τους αθλητές, […]

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ καταγγέλει «εκτεταμένες ζημιές και καταστροφές σε πολλά σημεία της περίφραξης» στο περιθώριο του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ιωνικό.

Η ανακοίνωση του ΟΑΚΑ:

«Η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντος χώρου, σε όλο το σύμπλεγμα το ΟΑΚΑ είναι συνεχής και καθημερινή τα τελευταία δύο χρόνια. Εργαζόμαστε αδιάκοπα με προτεραιότητα τους αθλητές, τους αθλούμενους, τους πολίτες και τις ανάγκες τους. Και η βελτίωση είναι εμφανής και πανθομολογούμενη.

Με θλίψη, λοιπόν, παρατηρήσαμε χτες το πρωί εκτεταμένες ζημιές και καταστροφές σε πολλά σημεία της περίφραξης. Εικόνες συνηθισμένες από το ΟΑΚΑ του χτες, αλλά απαράδεκτες για το ΟΑΚΑ του σήμερα και του αύριο. Έργο ορισμένων, με αφορμή τον προχτεσινό, κυριακάτικο αγώνα.

Ενημερώσαμε την ΠΑΕ ΑΕΚ και ζητήσαμε τη στενή συνεργασία της. Ενέργειες τέτοιου είδους από «φιλάθλους», από οποιονδήποτε, δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές. Το ΟΑΚΑ δεν θα γυρίσει σε εποχές εγκατάλειψης, αδιαφορίας για τις ασφαλείς υπηρεσίες που οφείλει να προσφέρει σε κάθε έναν από εσάς. Το ΟΑΚΑ είναι κυψέλη αθλητισμού και πολιτισμού…».