ΑΕΚ: Έσπασε το φράγμα των 15.000 εισιτηρίων διαρκείας!

ΑΕΚ: Έσπασε το φράγμα των 15.000 εισιτηρίων διαρκείας!

 Δημήτρης Κρούσκος

  |  20.09.2021 | 20:16

ΑΕΚ: Για μία ακόμη μέρα συνεχίστηκε η μεγάλη ζήτηση από τους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων».

Το φράγμα των 15.000 εισιτηρίων διαρκείας έσπασε σήμερα, Δευτέρα (20/09) για την ΑΕΚ.

Οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» συνεχίζουν να δείχνουν την τεράστια «δίψα» τους για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, όντες αποφασισμένοι να βρίσκονται στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας στη «μάχη» που θα δώσει για την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μία «δίψα» που αποτυπώνεται από τους αριθμούς, με το φράγμα των 15.000 εισιτηρίων διαρκείας να σπάει, ενώ έπεται και συνέχεια, αφού η παράταση που έχει δοθεί για να προμηθευτεί κανείς ένα εισιτήριο διαρκείας είναι μέχρι την Παρασκευή (24/09).

Σήμερα, έφυγαν περίπου 250 εισιτήρια διαρκείας, με τον ενθουσιασμό των «κιτρινόμαυρων» να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής για τη φετινή σεζόν.

Φυσικά, πολύ μεγάλη είναι και η ικανοποίηση στις τάξεις της ΑΕΚ από τη μεγάλη ζήτηση που υπάρχει, η οποία έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία στους ιθύνοντες της Ένωσης.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως η ΑΕΚ δεν μπορεί να διαθέσει στο ΟΑΚΑ πάνω από 25.000 εισιτήρια λόγω κορονοϊού. Και πλέον, περισσότεροι από 15.000 οπαδοί της έχουν ήδη κλείσει θέση στο γήπεδο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, τα 10.000 εισιτήρια που απομένουν θα είναι ανάρπαστα από τους «κιτρινόμαυρους», ιδίως στα μεγάλα ματς της φετινής χρονιάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA