ΑΕΚ: Έντονα παράπονα για τη διαιτησία! [vds]

ΑΕΚ: Έντονα παράπονα για τη διαιτησία! [vds]

 newsroom

  |  19.09.2021 | 21:02

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Βασίλη Φωτιά στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη έχουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, οι οποίοι κάνουν μάλιστα λόγο για αλλοίωση του αποτελέσματος. Οι «κιτρινόμαυροι» διαμαρτύρονται για τη φάση της κόκκινης κάρτας στο 35’ του αγώνα στον Λιβάι Γκαρσία. Σε μία φάση, όπου δημιουργήθηκε ένταση με τον διαιτητή από […]

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Βασίλη Φωτιά στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη έχουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, οι οποίοι κάνουν μάλιστα λόγο για αλλοίωση του αποτελέσματος.

Οι «κιτρινόμαυροι» διαμαρτύρονται για τη φάση της κόκκινης κάρτας στο 35’ του αγώνα στον Λιβάι Γκαρσία. Σε μία φάση, όπου δημιουργήθηκε ένταση με τον διαιτητή από το σύνδεσμο Πέλλας, να αποφασίζει να αποβάλλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τον μεσοεπιθετικό των «κιτρινόμαυρων».

Η δυσαρέσκεια των ανθρώπων της ΑΕΚ φάνηκε και από τις δηλώσεις του Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά το τέλος του αγώνα, με τον Σέρβο τεχνικό να τονίζει πως δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο αποβλήθηκε ο παίκτης του.

Μάλιστα, εκτός από τη συγκεκριμένη φάση οι «κιτρινόμαυροι» διαμαρτύρονται και για σκληρό παιχνίδι των Κρητικών, το οποίο έμεινε ατιμώρητο από τον Φωτιά. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρονται κυρίως στη φάση ενός μαρκαρίσματος του Καμάου στον Χατζισαφί, ο οποίος έπειτα από αυτό το μαρκάρισμα του άνοιξε η μύτη.