ΑΕΚ: «Ελεεινή φιλοξενία από ΟΦΗ»
Ετικέτες: , ,

ΑΕΚ: «Ελεεινή φιλοξενία από ΟΦΗ»

 newsroom

  |  19.09.2021 | 21:52

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Βασίλη Φωτιά στο ματς με τον ΟΦΗ είχαν οι άνθρωπο της ΑΕΚ. Εκτός από τη διαιτησία, ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» εξέφρασαν παράπονα και για τη φιλοξενία των Κρητικών, την οποία χαρακτήρισαν ελεεινή. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ προχώρησαν και σε σοβαρές καταγγελίες για την ατμόσφαιρα στο Ηράκλειο, κάνοντας λόγο για […]

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Βασίλη Φωτιά στο ματς με τον ΟΦΗ είχαν οι άνθρωπο της ΑΕΚ.

Εκτός από τη διαιτησία, ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» εξέφρασαν παράπονα και για τη φιλοξενία των Κρητικών, την οποία χαρακτήρισαν ελεεινή.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ προχώρησαν και σε σοβαρές καταγγελίες για την ατμόσφαιρα στο Ηράκλειο, κάνοντας λόγο για επίθεση στα επίσημα στον Κονέ, αλλά και στους υπόλοιπους επισήμους της ομάδας, μετά τους πανηγυρισμούς τους στο 2-0 υπέρ της ΑΕΚ.

Όπως αναφέρουν οι «κιτρινόμαυροι» όσοι βρέθηκαν στα επίσημα του «Γεντί Κουλέ» χρειάστηκε να μεταφερθούν με τη συνοδεία των ΜΑΤ στο δεύτερο ημίχρονο του ματς στη θύρα 6.

Μάλιστα, κάνουν λόγο για προπηλακισμούς και του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βαγγέλη Ασλανίδη, ο οποίος ήταν ο μόνος που παρέμεινε στα επίσημα του γηπέδου.

Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ αναφέρουν: «Φυσικά εκτός από τη διαιτησία υπάρχει η ελεεινή φιλοξενία από πλευράς ΟΦΗ. Επίθεση στα επίσημα στον Κονέ και τους υπόλοιπους επίσημους της ΑΕΚ, επειδή πανηγύρισε το 0-2. Αναγκαστικά έγινε μεταφορά τους με διμοιρία των ΜΑΤ στο δεύτερο ημίχρονο από την Αστυνομία, στην διπλανή θύρα 6, εκεί που πήγαιναν οι φιλοξενούμενοι οπαδοί όταν επιτρέπονταν οι μετακινήσεις. Συνεχόμενες προκλήσεις στη λήξη του ματς, με τους επίσημους της ΑΕΚ εγκλωβισμένους στην κερκίδα μέχρι να αδειάσει το γήπεδο για να κατέβουν. Στα επίσημα έμεινε μόνο ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Βαγγέλης Ασλανίδης, που κι αυτός προπηλακίστηκε στα επεισόδια που έγιναν μετά το 0-2».