Ετικέτες: , ,

ΑΕΚ: Έκλεισε φιλικό με το Βόλο στο Πανθεσσαλικό

Μιας και η το ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζει να καταγράφει… «επιτυχίες» στο ιστορικό του ,με την αναβολή της πρεμιέρας της Super Lague που μάλλον πάει για Σεπτέμβριο ίσως και ποτέ οι ομάδες για να κρατηθούν σε φόρμα κλείνουν φιλικά μεταξύ τους. Μετά τα 5 φιλικά μεταξύ τους το προηγούμενο σαββατοκύριακο ανακοινώνονται καινούργια για το επόμενο. Συγκεκριμένα, την Κυριακή (29/08) […]

Μιας και η το ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζει να καταγράφει… «επιτυχίες» στο ιστορικό του ,με την αναβολή της πρεμιέρας της Super Lague που μάλλον πάει για Σεπτέμβριο ίσως και ποτέ οι ομάδες για να κρατηθούν σε φόρμα κλείνουν φιλικά μεταξύ τους.

Μετά τα 5 φιλικά μεταξύ τους το προηγούμενο σαββατοκύριακο ανακοινώνονται καινούργια για το επόμενο. Συγκεκριμένα, την Κυριακή (29/08) ο Βόλος θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η ανακοίνωση των Θεσσαλών

«Την ερχόμενη Κυριακή (29/8) στις 7.00 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ο Βόλος θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε φιλική αναμέτρηση. Για το φιλικό με την ΑΕΚ έχει οριστεί γενική είσοδος 15 ευρώ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου είναι η επίδειξη είτε του πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 είτε του πιστοποιητικού νόσησης covid-19. Ο φιλικός αγώνας ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά»