Ετικέτες:

ΑΕΚ-Χάντμπολ: Την Τρίτη 10/8 η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν

 Μιχάλης Νιαβής

  |  09.08.2021 | 21:05

Την προετοιμασία του εν όψει της νέας σεζόν θα αρχίσει την Τρίτη (10/8) το  τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ.Η πρώτη προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» θα πραγματοποιηθεί στο «Γ. Κασιμάτης» στις 19:00. Η ενημέρωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ: «Οι τρεμπλούχοι ξεκινούν την προετοιμασία τους από την αίθουσα ”Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ εν όψει της σεζόν 2021-22. Αφού γέμισαν μπαταρίες […]

Την προετοιμασία του εν όψει της νέας σεζόν θα αρχίσει την Τρίτη (10/8) το  τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ.Η πρώτη προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» θα πραγματοποιηθεί στο «Γ. Κασιμάτης» στις 19:00.

Η ενημέρωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

«Οι τρεμπλούχοι ξεκινούν την προετοιμασία τους από την αίθουσα ”Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ εν όψει της σεζόν 2021-22.
Αφού γέμισαν μπαταρίες και με παρόντα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι ”κιτρινόμαυροι” θα συγκεντρωθούν στην έδρα της ομάδας στο ΟΑΚΑ και υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Δημητρούλια και του υπόλοιπου τεχνικού τιμ θα πραγματοποιήσουν την πρώτη προπόνηση της σεζόν. Παρόντες θα είναι οι: Αραμπατζής, Τζηράς, Νικολαΐδης, Μυλωνάς, Στάθης, Plaza, Moya, Παπαδιονυσίου, Ugalde, Δικαιούλιας, Καλόμοιρος, Μπουκοβίνας, Κεδέρης, Andjelic, Ηλιόπουλος, ενώ ο Lemos φτάνει το βράδυ της Τρίτης και οι Κοτσιώνης και Βασιλείου έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Εφήβων στα Σκόπια. Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται ρητά η είσοδος θεατών, με βάση το πρωτόκολλο της ΓΓΑ».