ΑΕΚ: Απόφαση – ανατροπή από Μελισσανίδη

ΑΕΚ: Απόφαση – ανατροπή από Μελισσανίδη

 newsroom

  |  13.10.2021 | 19:09

ΑΕΚ: «Κόπηκε» ο προσωπικός σκάουτ του Γιαννίκη

Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει πιάσει ήδη δουλειά στα Σπάτα, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να τον παρουσιάζει στους παίκτες με τον 41χρονο ομογενή κόουτς να συστήνεται αύριο στους ρεπόρτερ. Η ΠΑΕ ΑΕΚ στο τιμ του Αργύρη Γιαννίκη είχε ανακοινώσει ως βοηθό του, τον Τζίνο Λετιέρι, ως γυμναστή τον Παναγιώτη Βούλγαρη και ως αναλυτή του τον Γιάννη Αντωνόπουλο (μεταγραφή από τον Ατρόμητο), ενώ θα συνέχιζαν από εκείνο του Μιλόγεβιτς και οι Νίκος Παναγιωτάρας/Χρυσόστομος Μιχαηλίδης/Κώστας Παρούσης.

Επίσης είχε αναφερθεί ότι ο Γιαννίκης θα διαθέτει κι έναν extra αναλυτή, δικό του, ο οποίος θα αναλάβει το σκάουτινγκ των αντιπάλων της ΑΕΚ, του οποίου το ονοματεπώνυμο δεν είχε ανακοινωθεί, αν και ήταν γνωστό στον Οργανισμό!

Η  αναφορά στον Άγγελο Ναούμη

Σύμφωνα με το ραδιόφωνο του Overfm 104,9 επρόκειτο για τον Άγγελο Ναούμη. Δεκαετίες ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Γερμανία, με καταγωγή από το Αγρίνιο ο οποίος τα τελευταία χρόνια εκτός από δημοσιογράφος δουλεύει και ως σκάουτ-αναλυτής σε ομάδες της Bundesliga 2 (Nταρτσμαντ, Νυρεμβέργη) είναι φίλος/συνεργάτης του πετυχημένου ομογενή ατζέντη Κωνσταντίνου Φάρρα (με πελάτες Μαυροπάνο/Σωκράτη/Ανδρούτσο, πήγε πριν 2 χρόνια τον Γιαννίκη στον Χριστοβασίλη και φέτος τον Μεταξά) καθώς και του νέου κόουτς της ΑΕΚ.

Το όνομα του συγκεκριμένου δεν είχε γραφτεί τις προηγούμενες ημέρες στα ελληνικά ΜΜΕ, με εξαίρεση κάποιες ιστοσελίδες, δημιουργώντας ένα… μυστήριο για το ποιος θα είναι ο έξτρα συνεργάτης του νέου κόουτς. Τόσο στα Σπάτα όσο και στο ΟΑΚΑ, γνώριζαν πως επρόκειτο για τον Ανδρέα Ναούμη. Όπως και ότι ο άνθρωπος δεν θα εμπλεκόταν καθόλου ως παρουσία στην καθημερινότητα των Σπάτων, ούτε θα βρισκόταν στη μισθοδοσία της ΠΑΕ. Θα ήταν κάτι σαν προσωπικός σύμβουλος/αναλυτής του Γιαννίκη!

Για να έρθει σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, χθες και να ζητήσει (για τους δικούς του λόγους) από τους στενούς συνεργάτες του, δηλαδή Κοσμά – Παπαδόπουλο – Παπαδημητρίου – Κονέ αλλά και από τον ατζέντη Φάρρα να μην έχει τελικά καμία σχέση ο Ναούμης με την ΑΕΚ, ούτε με τον Γιαννίκη.