Άδωνις Γεωργιάδης για Τσιτσιπά : «Κρίμα» [pic]

Οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά ότι δεν έχει εμβολιαστεί ακόμη και δεν θα το πράξει αν δεν γίνει υποχρεωτικό, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να είναι ένας εξ αυτών που έδειξαν να απογοητεύονται. «Κρίμα» αρκέστηκε να πει μέσω Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης, με τον Έλληνα τενίστα να έχει δηλώσει πως «κάποια στιγμή θα χρειαστεί να το κάνω, είμαι […]

Οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά ότι δεν έχει εμβολιαστεί ακόμη και δεν θα το πράξει αν δεν γίνει υποχρεωτικό, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να είναι ένας εξ αυτών που έδειξαν να απογοητεύονται.

«Κρίμα» αρκέστηκε να πει μέσω Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης, με τον Έλληνα τενίστα να έχει δηλώσει πως «κάποια στιγμή θα χρειαστεί να το κάνω, είμαι σίγουρος».

Υπενθυμίζεται ότι ο Τσιτσιπάς είχε συμμετάσχει σε καμπάνια της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της διασποράς του κορωνοϊού το 2020.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν 20 ημέρες ο υπουργός Ανάπτυξης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό παρότι ήταν εμβολιασμένος ωστόσο πλέον είναι καλά στην υγεία του