Αδερφοί Αγγελόπουλοι για Λιόλιο: «Φεύγουμε με θετική διάθεση από τη σημερινή συνάντηση»

Αδερφοί Αγγελόπουλοι για Λιόλιο: «Φεύγουμε με θετική διάθεση από τη σημερινή συνάντηση»

 Γιάννης Νιαστίτης

  |  29.09.2021 | 14:35

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός και του νέου προέδρου της ΕΟΚ.

Με θετική εντύπωση για τον μελλοντικό σχεδιασμό  του εγχώριου συλλογικού αλλά και εθνικού μπάσκετ από μέρους της νέας διοίκησης της ΕΟΚ, έφυγαν από τα γραφεία της ομοσπονδίας οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Υπενθυμίζουμε η συνάντηση με τον Βαγγέλη Λιόλιο  είναι η πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια που οι δύο αδερφοί, βρίσκονται στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ ανέφερε: «Είχα τη χαρά να με επισκεφθούν οι ιδιοκτήτες ενός μεγάλου οργανισμού, του Ολυμπιακού που εκπροσωπεί μεγάλος μέρος της κοινωνίας της Ελλάδος. Ανταλλάξαμε απόψεις για το καλό του αθλήματος, Σίγουρος πως θα είναι εξαιρετική συνεργασία γιατί μας ενδιαφέρει η ενότητα του μπάσκετ. Να είμαστε περήφανοι για τις ομάδες που μας εκπροσωπούν επάξια και στον ευρωπαϊκό χώρο. Αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει και την Εθνική ομάδα και τις Εθνικές ομάδες, να προχωρήσουν ώστε να γίνουν Νο.1 στην Ευρώπη. Η ομοσπονδία αγκαλιάζει όλες τις ομάδες, είστε πάντα ευπρόσδεκτοι».

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε: «Είχαμε μία συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις για όλα τα θέματα, για κάποια πράγματα του παρελθόντος αλλά κυρίως για το μέλλον και το πως μπορεί να γίνει καλύτερη η συνεργασία του Ολυμπιακού με την Ομοσπονδία. Μιλήσαμε και για θέματα Εθνικής, για θέματα μπάσκετ γενικά. Ο τρόπος σκέψης του κ.Λιόλιου είναι δομημένος, έχει όραμα και πλάνο. Φεύγω πολύ θετικά από τη σημερινή συνάντηση. Δεν θα κάνουμε τόσα χρόνια να ξαναέρθουμε».

Τέλος ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε: «Ήρθαμε να συγχαρούμε τον πρόεδρο και να ευχηθούμε καλή επιτυχία. Νομίζω οι ιδέες του είναι πολύ καλές και πρωτοποριακές. Υπάρχει συν-αντίληψη σε πολλά θέματα και ταύτιση απόψεων. Είναι μία νέα αρχή για το ελληνικό μπάσκετ. Η αλλαγή που έπρεπε να γίνει έγινε μετά από πολλά χρόνια. Είναι αλήθεια ότι είχαμε να έρθουμε πολλά χρόνια, τους λόγους τους γνωρίζετε, υπάρχει νέο κλίμα και αέρας μαζί και αισιοδοξία για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ όχι μόνο του Ολυμπιακού».