Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Μίχαελ Καρμπόβνικ

Ο Ολυμπιακός προχώρησε το θέμα με τον Μίχαλ Καρμπόβνικ καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Μπράιτον και αύριο ο Πολωνός θα είναι στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις. Αναμένεται να υπογράψει τον δανεισμό του για έναν χρόνο, με οψιόν αγοράς από πλευράς Ολυμπιακού που θα τον κρατήσει στο λιμάνι για περισσότερο χρονικό […]

Ο Ολυμπιακός προχώρησε το θέμα με τον Μίχαλ Καρμπόβνικ καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Μπράιτον και αύριο ο Πολωνός θα είναι στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις.

Αναμένεται να υπογράψει τον δανεισμό του για έναν χρόνο, με οψιόν αγοράς από πλευράς Ολυμπιακού που θα τον κρατήσει στο λιμάνι για περισσότερο χρονικό διάστημα.

Μαζί του στην Ελλάδα βρίσκεται και ο ατζέντης του, Μάριους Πιεκάρσκι, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής ενός ποδοσφαιριστή για τον οποίο η Μπράιτον είχε πολλές προτάσεις, πλην όμως αυτή του Ολυμπιακού ήταν που την ικανοποίησε περισσότερο.

Επιπλέον και ο ίδιος ο Καρμπόβνικ ήθελε να έρθει στον Ολυμπιακό και να βρει την ευκαιρία μέσω των πρωταθλητών Ελλάδος να κάνει ευρωπαϊκές συμμετοχές.

Πλέον με την έλευση του Πολωνού στη χώρα μας η μεταγραφή μπαίνει στην τελική της ευθεία και απομένουν μονάχα οι τυπικές λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί και επίσημα, κάτι που αναμένεται να συμβεί την Παρασκευή.